§1 Aftaleindgåelsen:


Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Jyskbazar har registreret betalingen.

§2 Billetter:


Billetterne modtages på mail umiddelbart lige efter betaling, og skal fremvises på dagen ved indgangen for at få adgang.

§3 Betaling:


Billetter betales ved reservation på hjemmesiden. Der kan betales med Dankort. Betaling med betalingskort bliver hævet beløbet på din konto samme dag. Al kommunikation mellem dig og www.jyskbazar.dk foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se kortoplysningerne. Kortoplysninger sendes direkte til Quickpay, og Jyskbazar gemmer ikke kortoplysningerne.

Alle priser på Jyskbazar er inklusiv moms, eventuelle andre afgifter.

Betalingskort, herunder Dankort , Visa/Dankort.

§4 Refundering:


Refundering sker kun ved aflysning, i tilfælde af aflysning vil hele beløbet blive overført tilbage.

§5 Reklamation:


Enhver form for reklamation der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til Jyskbazar på mail: Jyskbazar@gmail.com tlf. 28 15 62 62. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med køb af billetter, skal du straks kontakte Jyskbazar

§6 Forbehold:


Jyskbazar tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer. Jyskbazar forbeholder sig ret til at ændre på pladstildelingen indenfor samme arrangement.